Food Photography


Tema Përgjigjet Krijuar
Receta të shpejta me pete sfoliat 6 Shtator 19, 2014
Diçka rreth Food Photography 1 Prill 2, 2014
Video Receta Gatimi nga Arti Gatimit 19 Shtator 20, 2014
Antipasta te shëndetshme 1 Gusht 31, 2016
Receta Gatimi me Foto 2 Qershor 22, 2016
Foto Gatimesh 1 Nëntor 10, 2015
Panine dhe Sandwich 4 Gusht 4, 2014
Pjatat më të shtrenjta në botë 1 Gusht 4, 2014
Panda Cake për fëmijë 1 Prill 6, 2014