Panine dhe Sandwich

(Arti Gatimit) #1

Një galeri fotosh me panine dhe sandwich!

0 Likes

(Arti Gatimit) #2

Foto panine:

0 Likes

(Lirenti) #3

Panine ime e preferuar :slight_smile:

0 Likes

(Lirenti) #4

Panine integrale dhe hamburger Chianina! Super i shijshem!

0 Likes