Panda Cake për fëmijë

Mjafton imagjinata dhe me Brume Sheqeri, mund të krijoni çdo figurë, personazh apo ambjent.

Në vijim është treguar proçedurat hap pas hapi, si të krijoni personazhin e Pandas. Receten e brumit të sheqerit e gjeni tek linku sipër dhe me video.

Ju duhen vetëm ngjyra e zezë, pasi brumi është i bardhë. Gjithësesi do ju sygjeroja qe ti jepnit format në fillim dhe më pas të bëni asemblimin.

Shpresoj tu ketë pëlqyer!