Receta të shpejta me pete sfoliat

(Lirenti) #1

Mbase të përgatitesh petën sfoliat është pak e komplikuar dhe kërkon kohë, por ka një gjë të mirë që mund të konservohet për një kohe të gjatë në ngrirje! Ja nje seri me receta gatimi të shpejta me pete sfoliat.

Receta Baze për Petën Sfoliat

Lexo Recetën për Pasta Sfoliat

0 Likes

(Lirenti) #2

Me Nutella dhe banane

Për recetën duhen:

Përgatitja si në foto. I pjek në furë për 10-15 minuta. Ju bëftë mirë!

1 Like

(Lirenti) #3

Lule Mortadela

Për recetën duhen:
Pete Sfoliat (shiko siper receten)

Mortadela

Prisni mortadelen ne feta te trasha. Me pas i ndani pergjysem. Përgatitja vazhdon si në foto. I pjek në furë për 10-15 minuta. Ju bëftë mirë!

0 Likes

(Lirenti) #4

Lule Molle

Për recetën duhen:

  • Mollë
  • Pete Sfoliat (receta sipër)
  • Sheqer i trashë
  • Kanellë
  • Gjalpë i shkrirë
  • Limon

Përgatitja:
Qëroni dhe prisni në feta mollët. I lyeni me pak limon.
Shtoni petën sfoliat hollë. Lyeni sipërfaqen me gjalpë. Bashkoni sheqerin dhe kanellën në një enë dhe hidheni uniform sipër petës sfoliat. Vazhdoni receten si në foto.
Piqini në furë për 15 minuta.

Ju bëftë mirë!

0 Likes

(Lirenti) ngjitur #5
0 Likes

(Majdi) #6

Kjo me nutella duke super

1 Like