Diçka rreth Food Photography

Food Photography është një hapësirë e dedikuar prezantimeve të ndryshme të pjatave/ushqimeve!

Për të vendosur imazhet në forum është shumë e thjeshtë. Mjafton të kapni foton që dëshironi të ngarkoni dhe ta tërhiqni në dritaren e temës së re. (ang: Drag and Drop) ose mund të prodroni butonin UPLOAD në panelin e editorit.