Receta per ganache

Duke përgatitur disa ëmbëlsira me ganache mendova ta ri-publikoj dhe këtu [recetën e gatimit te kremit.

Kjo recete është shume e thjeshte dhe mund te përdoret ne ëmbëlsira te ndryshme për mbushje apo dekorim.

Gjithashtu mund te ndiqni dhe video receten per ganache.

Na ndiqni ne http://www.artigatimit.com/ dhe mos harroni te na shkruani recetat tuaja qe keni pergatitur me kremin ganache.