Receta gatimi verore

(Receta Gatimi) #1

Le të fillojmë me disa receta gatimi verore nga ArtiGatimit.com. Ne radhe te pare ju ftoj te abonoheni me email për njoftimet e recetave te reja. Abonohu këtu Falas! Shkruani adresën e postes elektronike (e-mail) dhe me pas konfirmoni duke klikuar tek lidhja (link) qe do ju dërgojmë në postë. Kështu nuk do te humbisni asnjë recete gatimi. :slight_smile: :hatched_chick:

Sallate e ftohte me karkaleca e avokado

1 Like

(Receta Gatimi) #2

Receta tjetër verore qe ju këshillojmë është:

Sallate me rrepa te kuq

0 Likes

(Arti Gatimit) #3

Nje tjeter recete ideale per stinen e veres!

0 Likes

(Lirenti) #4

Foto nga Nga Brunilda Puli V. Facebook.com/ArtiGatimit

0 Likes

(Arti Gatimit) #5
0 Likes