Receta gatimi me cokollate

Receta gatimi me cokollate. Për njoftimet e recetave te reja, abonohuni ketu falas. Shkruani adresën e postes elektronike (e-mail) dhe me pas konfirmoni duke klikuar tek lidhja (link) qe do ju dërgojmë në postë. Kështu nuk do te humbisni asnjë recete gatimi. :mushroom: :stuck_out_tongue:

Recete e thjeshte, kek me dardhe dhe cokollate

1 Like

Nje recete e veçant per Tiramisu, gjithashtu dhe me video.

Tiramisu me çokollate

Video Receta: Tiramisu me çokollate

E kush nuk pëlqen nje cheesecake me çokollate sipër dhe fistike! :penguin:

Receta: Cheesecake me çokollatë e fistik

çfarë do te dëshironit ti shtonit tjetër??? Per mendimin tim asgjë! Eshte fantastik! :stuck_out_tongue:

Nje nder recetat e preferuara me çokollate!! Hmmm! :heart_eyes: :yum:

Receta e thjeshte: Mini Torta me zemër çokollate

Recete fantastike per ne mëngjes shoqëruar me nje gote qumësht te freskët.

Embelsire me çokollate

1 Like

Bonbolone ne furre me nutella!

Super recete :slight_smile: :heart_eyes:

1 Like