Pershendetje!

(Rubin) #1

Mjaltë me kanellë! :honey_pot: Per shumë efekte

1 Like

#2

Cfar ka dash te thote autori me kte teme :yum:

0 Likes

(Rubin) #3

Kjo teme mund te komentohet ne shume aspekte,psh receta me perberes te shendetshem!

0 Likes

(Arti Gatimit) #4

Dy fleta sallate dhe pak vaj ulliri :stuck_out_tongue: kjo ishte? :smiley:

Pothuajse “te gjitha ushqimet” jane te shendetshme, ose me sakte, mendimi im eshte trupi i njeriut ka nevoj per “gjithçka”!

ps: dhe pse eshte mengjes, nje embelsire nuk do ishte keq! :doughnut:

0 Likes

(Rubin) #5

Per mengjes do ishte mire nje gote leng karote me molle!:blush:

0 Likes

(Lirenti) #6

:apple: pija ime e preferuar! :ok_hand:

vetëm se kam pak ekzagjeruar me sasinë… :joy:

1 Like