Pershendetje

Pershendetje .
Urime per Forumin Nertila. Ju kam ndjekur gjat mastershefit, dhe me ka pelqyer performanca juaj aty . Suksese te metejshme :smile:
Une jam nje vajz 22 vjece ,nga nje qytet i bukur i Shqiperise,por jo shum gatim-dashes :sweat_smile:
Jam ketu per te mesuar prej jush me shume ( se neser do vemi te vjerra :older_woman: ,e mir esht te pergatitemi :laughing: )
Faleminderit ! :innocent:

1 Like

Mire se vjen vajza nga qyteti bukur! :smile:
Pothuajse e gjithe Shqiperia eshte gatim-dashes dhe çdo zone/krahine ka pjatat karakteristike te veta!

Te uroj gjithe te mirat dhe te mesoni diçka me shume ne kete komunitet! :custard:

2 Likes

Mirë se vjen!

Qëndrim te këndshmen dhe uroj te mesosh diçka me shume! :thumbsup:

2 Likes

Faleminderit shum :smile:

1 Like

Mire se vjen Patate :sweet_potato:

:smiley: Kalofsh mire!

2 Likes

Mire se vjen e dashur! Faleminderit dhe kalofsh sa me mire ne kete komunitet!
mire u degjofshim!

2 Likes

Pershendetje edhe per ty administrator!:blush:

1 Like

Mire se vjen Rubin! :wine_glass:

Mire se ju gjej!