Leng i shendetshem me Karrota, molle dhe rrepa

(Arti Gatimit) #1

Nje leng i thjeshte per tu pergatitur por qe eshte nje ilaç natyral per trupin e njeriut.

Produktet keshillohen te jene bio:

 • 1 rrepe e kuqe
 • 1 karrot
 • dhe 1 molle

Ky leng i kuq ka shume veti te dobishme per trupin tone.
eshte edhe nje detoksifikues i mire.
Rregullon presionin e gjakut, parandalon infarktin, parandalon aknet dhe ndalon plakjen e lekures.

Gjithashtu nihmon ne forcimin e kujteses, forcon imunitetin, syte, pankreasin dhe ndihmon ne tretje.

Nese ju kane pelqyer keto keshtilla, shtypni butonin like dhe abonohuni ne kanalin tone ne Youtube.

0 Likes

(Receta Gatimi) #2

Ky eshte fantastik. Ja lista e plote e vetive te ketij lengu:

 • Prevent cancer cells developing. Restrain cancer cells growing further.
 • Prevent liver, kidney and pancreas disease. (Reported to also cure ulcers.)
 • Strengthen the lungs, prevent heart attack and high blood pressure.
 • Strengthen the immune system.
 • Good for eyesight, eliminate red, tired eyes or dry eyes.
 • Help eliminate pain from physical training, muscle ache.
 • Detoxify, assist bowel movement, eliminate constipation. Therefore it will make skin healthy and look more radiant.
 • Improve bad breath due to indigestion, throat infection,
 • Great for preventing and killing acne problems.
 • Assist Hay Fever Sufferer from Hay Fever attack.
0 Likes