Kitchen Design - Aredime

(Lirenti) #1

Nje seri me aredime te kuzhinës! Komentoni preferencën tuaj :slight_smile:

0 Likes

#2

oh god , :confused: speechless
gjithsesi per mua paresore eshte te jet nje guzhin e sistemuar ,jo shum e ngarkuar,dhe e paster :grin:

0 Likes

(Lirenti) #3

Edhe keto pa sirtare jane shume komode! :wink:

0 Likes

(Rubin) #4

Mua me pelqen kuzhina Nr12,por enderr e kam nje kuzhine si ne Big Brother Albania 8,ju pershendes

0 Likes