Fito një Tenxhere Elektrike Multicooker

A JENI GATI PËR NJË GIVEAWAY?

Duke marrë parasysh edhe situatën që po kalojmë kemi vendosur tju bëjmë të lumtur me një dhuratë speciale :heart_eyes:
Rregullat e lojës janë shumë të thjeshta pasi ti bëni :heart: LIKE këtë postim ne Instagram:

  1. FOLLOW :point_right:t2: @artigatimit ne Instagram
  2. Komento :writing_hand:t2: dhe bëni TAG në këtë post 3 miqtë apo 3 mikeshat tuaja me profil real.
  3. Të tre miqtë apo mikeshat duhet të kenë FOLLOW faqen Arti Gatimit (Kjo kontrollohet). :1st_place_medal: Fituesit do të përzgjidhen automatikisht në 25 Maj 2020. :love_letter: Shpërndajeni këtë postim me miqtë dhe të afërmit tuaj.

Ju urojmë fat!

#recetagatimi #kushinashqiptare #artigatimit #foodrepost #food_photography #food #foodpassion
#giveaway #dhurata #multicooker #free #gift #happy