Si te gatuajmë bërxolla derri me limon
Përbërësit:
- 4 bërxolla derri,
- 3 limon bio,
- pak miell,
- vaj ulliri,
- kripë,
- piper,
- sherebelë,
- rozmarinë,
- 3 lugë ujë.
Përgatitja:
Shtrydhim limonët. Rrahim pak bërxollat dhe i lyejmë me miell nga të dyja anët.
Në tigan e nxehte hedhim vaj ulliri dhe vendosim bërxollat,i pjekim nga të dyja anët pastaj i shuajmë me lëngun e limonit.
Shtojmë dhe 3 lugë ujë,pak kripë,piper,rozmarinë e sherbelë.
Mbulojmë tiganin me kapak dhe e lemë të piqet me zjarr të ulët.
Bërxollat janë gati për tu shërbyer kur trashet lëngu.
Ju bëftë mirë!
Na ndiqni ne instagram!
https://www.instagram.com/p/CAATf4mAx9g/
Lini komentin tuaj për çdo pyetje apo paqartësi!