Video Receta Gatimi nga Arti Gatimit


(Lirenti) #1

Kjo temë do të përmbledhi të gjitha [Video Recetat nga ArtiGatimit][1]!

Video Receta per Trilece

Video Receta per Krem çokollate

Video Receta per Tiramisu me Luleshtrydhe


[1]: http://www.youtube.com/user/ArtPlus01


(Lirenti) #2

Ketu kemi disa Video Receta Gatimi per pjata te para:

Kunguj të mbushur me oriz dhe djathë

Supe me Kunguj


(Lirenti) #3

Ketu disa video receta gatimi per pjata kryesore

Peshk ne furre me patate

Kofsha pule me kerpudha


(Lirenti) #4

Video Receta per Pandispanje

Lexo Receten Pandispanje


(Lirenti) #5

Video Receta per Shendetlie


(Arti Gatimit) #6

(Arti Gatimit) #7

Ballakume Elbansani - Receta Gatimi


(Arti Gatimit) #8

Biskota me Mjalte - Embelsira

Receta e plote:


(Arti Gatimit) #9

Sheqerpare - Receta Gatimi

Receta e plote e sheqerpareve


(Arti Gatimit) #10

Tris per te bere Lazanje

Receta e plote per Lazanja

Video Receta


(Arti Gatimit) #11

Se shpejti edhe recetat perkatese:

VIDEO RECETA: Kek me Karrota


(Arti Gatimit) #12

Nje nga pjatat e preferuara:

VIDEO RECETA: Pule e mbushur


(Arti Gatimit) #13

Recete e re, Kek me Karrota!

Perberesit dhe me gjate mund te lexoni ketu:


(Lirenti) #14

KEK ME RECEL PORTOKALLI

RECETA E PLOTE:


(Arti Gatimit) #15

Video receta per Krepa


(Lirenti) #16

Video e Re!

Pule e mbushur me fasule dhe sallam pikant!


(Lirenti) #17

Burani spinaq, një recete e thjeshte tradicionale shqiptare.

Receta e plote