Kitchen Design - Aredime


(Lirenti) #1

Nje seri me aredime te kuzhinës! Komentoni preferencën tuaj :slight_smile:


#2

oh god , :confused: speechless
gjithsesi per mua paresore eshte te jet nje guzhin e sistemuar ,jo shum e ngarkuar,dhe e paster :grin:


(Lirenti) #3

Edhe keto pa sirtare jane shume komode! :wink:


(Rubin) #4

Mua me pelqen kuzhina Nr12,por enderr e kam nje kuzhine si ne Big Brother Albania 8,ju pershendes