Si të gatuajmë Bollkur

(Receta Gatimi) #1

Nje përmbledhje me recetat si te gatuajmë bollgur! Bollgur është një ushqim qe derivon nga tershera dhe mjaft i shëndetshem dhe me vlera te larta ushqyese.

Receta e pare, Bollgur me perime

0 Likes

(Receta Gatimi) #2

Nese nuk e dinit, bollgur mund ta gatuajmë dhe si qofte.

Bollgur Qofte

Nje recete e shpejte dhe ideale per okazione festash.

0 Likes

(Receta Gatimi) #3

Mënyrat qe mund ta gatuajmë bollgur jane te shumta. Nje recete per bollgur e veçante eshte ajo me çokollate.

Bollgur me çokollate

Zgjidhni nje çokollate cilesore dhe rezultati do jete super.

0 Likes