Recetat e mia në MasterChef Albania

Këtu do të gjeni një përmbledhje të recetave të mia ne Masterchef Albania! Mund të bëheni dhe fan në Facebook në adresën: https://www.facebook.com/NertilaMasterChef

Vezë e pjekur në qese, në fole spinaqi, shkopinj me fara lulëkuqesh

Receta Veze në fole sipinaqi

1 Like

Makarona të freskëta!

Receta per Makarona te Fresketa

photo credit: madlyinlovewithlife license: creativecommons.org

Tortelli Mugellani - Recete Italiane

Receta Tortelli Mugellani

Tortë e kripur - Receta fituese për hyrjen në MasterChef Albania

Receta për Torte e kripur, presh dhe krem gorgonxole

1 Like