Receta per Akullore

Ja disa receta te thjeshta si të pergatisim akullore ne shtepi :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

Receta e pare per akullore ne shtepi eshte Akullore me pana. Pana eshte ajkë, duhet të perdoret e freskët.

Receta per Akullore me vanilje.

Dhe nje recete tjerer si te pergatisim akullore ne shtepi me çokollate.