Përpara se të Prezantoheni!

Çfarë do të dëshironim të dinim për ju?

  • Si e keni emrin?
  • Sa vjeç/e jeni?
  • Ku banoni?
  • Gjendja juaj shoqërore…
  • Ku keni studiuar apo studimet që keni kryer, profesioni keni?
  • Çfarë hobi dhe interesa dhe dëshirat tuaja?
  • Si i keni marrëdhëniet me gatimin/kuzhinën!
  • Çfarë ju shtyu të regjistroheshit në forumin me Receta Gatimi?

Prezantimi juaj duhet të jetë i sinqertë, i thjeshtë dhe t’ju përshkruajë sa më mirë!

Qëndrim të këndshëm!