Me çfare shijesh ju pëlqen Pizza?

(Arti Gatimit) #1

Po e nis këtë diskutim te ri ne fakt per te testuar formën e sondazhit dhe ajo qe me erdhi ne mendje per momentin ishte pizza :slight_smile: :pizza:

  • Pizza Capricciosa
  • Pizza 4 Stinët
  • Pizza 4 Djathrat
  • Pizza Margherita
  • Pizza me Kërpudha
  • Pizza me Proshutë
  • Pizza Diavola (djegëse)
  • Pizza me Fruta Deti
  • Pizza me Perime

0 voters

Mund të zgjidhni dy opsione :slight_smile: Votim të mbare!

0 Likes