Kuzhina Shqiptare - Receta Gatimi

(Receta Gatimi) #1

Një përmbledhje me receta gatimi nga kuzhina shqiptare. Recetat janë te shpjeguara hap pas hapi dhe shpesh here te shoqëruara me foto dhe video. Ju mund te abonoheni falas ne kanalin e ArtiGatimit ne Youtube. :strawberry: :cake:

Mbase zona te ndryshme te Shqipërisë mund te ndryshoj emrin, por është një recete e shijshme dhe me pak përbërës:

Receta për Revani

1 Like

(Receta Gatimi) #2

Por si mund te mungonte Bakllavaja.

Bakllava Shqiptare

Video Receta Bakllava Shqiptare

0 Likes

(Receta Gatimi) #3

Sigurisht nuk mund te mungoj dhe [Receta per Bakllava Turke][1]

Bakllava Turke

Gjithashtu kjo recete është e ilustruar dhe me video

Video Bakllava Turke


[1]: http://www.artigatimit.com/2013/12/receta-per-bakllava-turke/
0 Likes

(Receta Gatimi) #4

Nje recete tjetër tipike e kuzhines shqitpare: Kabuni

0 Likes

(Receta Gatimi) #5

Le ti futemi thelave ne nje Tave Kosi ose Tave Elbasani!

Tave kosi - Kuzhina Shqiptare

0 Likes