Konkurrentët dhe Informacione mbi MasterChef Albania

MasterChef Albania është një show televiziv mbi sfida gatimi. Franc Roddam hodhi idenë dhe në vitin 1990 fillon transmetimin në BBC UK. Që atëher ka pasur një shpërthim të këtij show. Tashmë dhe në Shqipëri, Top Channel, ka marrë të drejtën e tij. Transmetimi tij filloj më 8 Mars 2014.

Po Kush janë Konkurrentet e MasterChef Albania?

##Gertjana - Avokate ##

Nertila - Përkthyese Freelancer

Angela

##Aida - Shtepiake ##

##Maria##

##Uani - Kamarier##

##Francisco ##

Marsida

##Esmeralda##

##Endriti ##

##Elidoni ##

##Ervini ##

##Edmondi##

##Jorida##

##Mikrovani##

##Iliri##

##Albana##

##Fabjola##

##Pëllumbi##

##Majlinda##

##Alfio##

##Besari##

##Lulëzim##

##Sokoli##

##Marseli##