Chef 15 vjeç në faqen e parë të Revistës New York Times

Quhet Flynn McGarry dhe i ka idet e qarta që veç 15 vjeç. Do të hapi restorantin më të mirë në botë. Pasioni për kuzhinën i ka lindur që 3 vjeç, sipas revistës NYT. Filloj të bënte praktikë më von duke ndjekur emisionet e gatimit në televizion. Kush e shikon në kuzhine ngelet i mahnitur nga pjata qe Flynn përgatit.

Disa nga pjatat e Flynn: