Evenimente & Show


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Rreth Eevenimente & Tv Show 1 Prill 2, 2014
Falas Libri me Receta Gatimi nga MasterChef 3 Nëntor 8, 2015
Kush mendoni se do të eliminohet këtë të shtunë në MasterChef? 3 Prill 12, 2014
Chef 15 vjeç në faqen e parë të Revistës New York Times 1 Prill 6, 2014
Video të MasterChef Albania 4 Prill 2, 2014
Konkurrentët dhe Informacione mbi MasterChef Albania 3 Prill 2, 2014
Recetat e mia në MasterChef Albania 4 Prill 2, 2014