Panine dhe Sandwich


(Arti Gatimit) #1

Një galeri fotosh me panine dhe sandwich!


(Arti Gatimit) #2

Foto panine:


(Lirenti) #3

Panine ime e preferuar :slight_smile:


(Lirenti) #4

Panine integrale dhe hamburger Chianina! Super i shijshem!