Biskota te mbushura me Nutella


(Lirenti) #1

Embelsira te vogla me Nutella!

Perberesit

Rreth 15 biskota:

  • 125 gr gjalpë
  • 125 gr sheqer
  • 1 veze
  • 250 gr miell
  • 250 gr Nutella
  • sheqer per dekorim

Përgatitja:
Bashkoni sheqerin me gjalpin ne temperature ambienti dhe me pas shtoni vezën. Përzieni mire dhe ne fund shtoni miellin.

Përfundoni përberjen me duar derisa te arrini nje mase homogjene. Shtrojeni ne tavolinen e pune dhe filloni te prisni disqe me diameter 4-5 cm

Ne furre per 10-15 minuta ne temperaturën 160°C.

Kur biskotat te jene ftohur, i mbushni me nutella dhe i bashkoni.

Ju befte mire!
Mos harroni te vizitoni www.artigatimit.com per receta te tjera gatimi!


(Receta Gatimi) #2